Vés al contingut
1

Avui es celebra el Ple de l'Ajuntament de Pineda, també de forma no presencial arran de l'Estat d'Alarma


 

El ple aprovarà la designació i el nou cartipàs municipal arran de la creació de la regidoria de Reconstrucció Social i Econòmic amb Jordi Masnou al capdavant. Recordem que la regidora Sílvia Biosca passarà a ser regidora també de Seguretat i Mobilitat.

El ple també porta a aprovació la modificació de les Ordenances Fiscals pel 2021 i porta a aprovació diverses qüestions relacionades amb urbanisme relacionades sobretot amb escoles i instituts de Pineda.

El ple porta a aprovació les tarifes dels taxis per l'any que ve i l'aprovació de delimitació entre els termes municipals de Pineda i Sant Cebrià de Vallalta, al sector de Tres Termes. El ple també porta a aprovació diversos punts relacionats amb el funcionament del propi ajuntament i amb l'àrea d'urbanisme. També es porta al ple el seguiment del Govern Municipal, l'apartat de mocions i el torn obert de paraules.

Per ara no s'han anunciat mocions per part de cap partit però es poden presentar 'in voce'

El ple es celebra des de les 5 de la tarda de forma telemàtica i es pot seguir en directe al canal de ràdio per internet, a www.radiopineda.cat i al canal YouTube de l'Ajuntament de Pineda.

 

Foto d'arxiu