Vés al contingut
1

Quatre entitats de Poblenou organitzen el sorteig d'una gran panera a benefici del menjador social

 

 

Quatre entitats de Poblenou organitzen el sorteig d'una panera solidària a benefici del menjador social del barri . Es tracta de Sons of Poblenou, la Cofradia de Poblenou, l'Associació de veïns del barri i ArtxArt. Les quatre entitats del barri han decidit organitzar el sorteig d'una panera valorada en 700 euros i donar els beneficis del sorteig al menjador social per ajudar en aquests moments difícils de crisi alimentària.

 

La panera inclou productes d'alimentació i dos vals de 60 euros a gastar a les botigues Los Extremeños i a la Bona Carn de Girona. També inclou un dècim de loteria de Nadal de la Cofradia i una sessió de fotos de Quehe Vist. Els organitzadors també animen a d'altres establiments del barri a col·laborar amb algun producte per la panera.

 

Els tiquets per participar al sorteig de la panera solidària els podeu comprar a qualsevol de les quatre entitats organitzadores i també a la perruqueria Quico y Jorge al preu de 2'50 euros. La panera solidaria està exposada a la cantonada de l'avinguda Mediterrània a l'Espai Poblenou. 

 

El sorteig es farà coincidint amb la combinació de les 3 últimes xifres del sorteig de la Grossa de Nadal.

 

3