Vés al contingut
1

Més serveis i canvi d'horari a la biblioteca Serra i Moret

 

 

La biblioteca Serra i Moret de Pineda ofereix més serveis i també canvia l'horari. Aquests dies la biblioteca ja obre les tardes de dilluns a dijous de 15h a 20h. Els divendres només obre els matins de 9h a 14h i els dissabtes de 10h a 14h.

 

A més, la biblioteca ofereix la possibilitat d'estudiar a les instal·lacions amb un aforament limitat del 50%. També es podrà tenir accés al fons documental i el servei de prèstec de revistes i diaris. Pel que fa a l'ús dels ordinadors s'haurà de fer amb cita prèvia i hi ha la possibilitat de fer impressions. El retorn dels documents del servei de prèstec s'haurà de fer a través de la bústia exterior que hi ha a la biblioteca. Els llibres retornats quedaran confinats durant 48h.

 

També està disponible la sala infantil a excepció de la zona dels petits lectors. De moment però, la directora de la biblioteca Serra i Moret Juana de Haro ha explicat que encara no es pot fer ús de la sala per fer la consulta de diaris i revistes i tampoc es poden activitats presencials en aquest tram. Tot i així, ha dit que durant el mes de desembre han organitzat moltes activitats virtuals.

 

Per poder accedir i fer ús dels diferents serveis de la biblioteca caldrà portar la mascareta, es farà desinfecció de mans i peus i caldrà respectar la distància de seguretat. També s'ha optat per fer ventilació natural i renovació de l'aire a través de la calefacció.

 

La biblioteca Serra i Moret es troba al carrer Progés nº22 de Pineda. El telèfon de contacte per demanar cita prèvia és el 93 762 37 96.

 

 

1