Vés al contingut
1

Ja podeu reservar les entrades pel Campament dels Reis de l'Orient de Pineda

 

Escolta l'entrevista a Sandra Pérez


 

Els Reis de l'Orient instal.laran un campament reial els dies 2, 3 i 4 de gener a l'espai Sant Jordi i cal fer reserva prèvia. Avui dimarts des de les 10 ja podeu reservar les entrades amb preferència per les famílies empadronades a Pineda amb infants de 0 a 10 anys.


 

Aquest Nadal els Tres Reis d'Orient han escollit Pineda per instal·lar el seu campament Reial des d'on poder repartir les joguines a tots els nens i nenes. Si els voleu veure ho podeu fer dissabte 2 de gener, el diumenge dia 3 i el dilluns dia 4, de les 4 de la tarda a 2/4 de 10 del vespre a l'escola Sant Jordi del carrer Verdaguer 15. Cal demanar cita prèvia al web: www.pinedademar.cat/nadal

 

És una activitat molt novedosa adreçada sobretot a infants fins als 10 anys, on s'hi podrà veure un campament reial original i on els Reis i els patges podran rebre en persona a cada nen i nena de Pineda.

Justament, aquests dies els infants de Pineda han rebut una carta dels Reis de l'Orient on se'ls informa de com els poden visitar els primers dies de gener tal i com ha explicat la regidora de Cultura, Sandra Pérez.

 

La regidora de Cultura també ha dit que «han demanat que es prenguin mesures i seguir les instruccions, però a canvi es podran veure grans sorpreses».

 

Sandra Pérez també ha dit que «els ajudants de Ses Majestats del Reis ja arribaran dies abans per preparar-ho tot i tenir a punt el campament reial». Ha afegit que «el dia 5 de gener, el dia de la tradicional cavalcada, enguany no es podrà fer, però els Reis arribaran d'una forma diferent, amb una passejada per Pineda». També ha dit que «es podrà segur per xarxes socials i ha assegurat que l'alcalde de Pineda podrà fer-los entrega de la clau de les cases de Pineda perquè puguin arribar a tot arreu».

 

Enguany durant la la passejada no es podran aturar i la Policia Local us farà saber per quin carrer passen perquè els pugueu veure. Per evitar aglomeracions al carrer, es demana esperar-los des de casa i si podeu, saludar-los des del balcó de casa o la finestra. Tampoc no podran repartir caramels a causa de les mesures de seguretat per la Covid-19.

A partir de les 9 del vespre podreu seguir, per les xarxes socials de Ràdio Pineda i de l'Ajuntament la seva arribada al consistori, on rebran la clau màgica per entrar a totes les cases del municipi. Podeu consultar tots els detalls del recorregut i més recomanacions al web: www.pinedademar.cat/nadal

 

1