Vés al contingut
1

A causa de la pandèmia han tancat més del 30% de les sales d'escape room de Catalunya i un 75% pengen d'un fil

Foto: Futura Escape Room Pineda

 

 

A l'espai 'Pineda es Mou' de Ràdio Pineda amb els professionals de l'oci i la cultura hem parlat amb un els propietaris de la sala Futura Escape Room de Pineda ubicada a l'Avinguda Mediterrani de Poblenou i una de les sales més ben valorades a nivell de tot l'Estat espanyol.

Joan Fernández relacions públiques de la sala ha parlat de la difícil situació econòmica en que es troben la majoria de les sales d'escape room de Catalunya. Ha dit que ells de moment aguanten però els hi han baixat les reserves un 90%. El motiu és que ells treballen majoritàriament amb persones de fora del municipi.

Joan Fernández ha dit que se senten oblidats i abandonats per les administracions. Diuen que la Generalitat no els ha informat si la seva activitat, com a establiment de lleure, entrava dins les restriccions aplicades per frenar els contagis de la Covid 19 i per tant, segons ha explicat a Ràdio Pineda, no els ofereixen cap mena d'empara legal.

 

La sala Futura Escape Room Pineda està situada a l'Avinguda Mediterrània de Poblenou. L'any 2018 van quedar com a segona millor sala d'Espanya en ambientació als premis nacionals d'escape room. Tant en Joan com la seva dona la Puri, propietaris de Futura Escape Room de Pineda han demanat la confiança i el suport de la gent de Pineda per fer cultura i oci als negocis locals del municipi.


 

Recordem que aquesta setmana sortegem 1 entrada a per a 4 persones per fer una partida a Futura Escape Room. Tota la informació la trobareu a Facebook de Ràdio Pineda.

 

2