Vés al contingut
5

El Centre Cultural presenta la programació de 'La Primavera cultural'

Fotos dels cartells: Centre Cultural i Recreatiu de Pineda

 


 

El Centre Cultural organitza una proposta alternativa al concurs de teatre Premi Vila de Pineda que, recordem-ho, havia de començar el 28 de febrer i que es va haver d'anular a causa de la situació actual de la pandèmia. Per tant, el Centre començarà a partir del dia 7 de març, 'La Primavera Cultural', una programació que inclou concerts, espectacles musicals i familiars i teatre de text. Tots els espectacles es faran a les 18h de la tarda a la sala gran del Centre i s'allargarà fins el 10 d'abril.

 

 

Pel que fa als espectacles, el públic podrà gaudir d'un concert a benefici de l'ETAI a càrrec d'Agustín Salvador i també del concert de 'Noves Veus' amb marina Ruiz i Martí Puerto.

 

1

 

 

 

 

2

 

 

Pel que fa a musicals, el públic podrà veure l'espectacle '30 y tantos' amb Jofre Alsina, Cristina Murillo i Agustín Salvador.

 

3

 

 

En el format de teatre de text, el centre també programa l'obra de teatre 'Ferides' a càrrec de la Gàrgola produccions i com a espectacle familiar, el públic podrà podreu veure 'Aladdí' el musical a càrrec de Magatzem d'Arts Produccions.

 

3

 

 

 

 

4

 

 

Podeu consultar tota la programació i també comprar les entrades al web del centre: www.ccrpineda.com