Vés al contingut
1

L'autora maresmenca Emília Illamola presenta a Ràdio Pineda la seva nova novel·la, La lectora accidental

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

L'autora maresmenca Emília Illamola presenta a Ràdio Pineda la seva nova novel·la, La lectora accidental. L'autora ja té diverses novel·les publicades, de les que destaquen Joc de Llunes, Una certa Onada i Más Allá del Cielo Azul. També és una de les autores que han tingut cura de dos llibres importants per la producció literària de la nostra comarca. Els poetes del Maresme (del segle XVI a l'any 2000) i Dones poetes de La Maresme.

La novel·la La lectora accidental connecta l'escriptura i la vida. Un fet, que segons explica l'autora, ens pot passar a tots, encara que tinguem vides molt diferents a les que llegim. La novel·la La lectora accidental té una profunda sensibilitat i un marcat to poètic.


Mentre va llegint la novel·la  Rius d'impaciencia, la Rosamaria no s'està de fer comparacions i traçar paral·lelismes que la duen a llocs inesperats. La lectura és molt distreta. Anem connectant amb la Rosamaria i el que ella va llegint... i amb el que paral·lelament li va passant. Jo ho he sentit com un plantejament de pel·lícula. Però la historia de paper, i la de l'autora i el seu estil de vida són ben diferents.