Vés al contingut
1

Tornen els concerts i la cultura popular per la Festa Major Petita de Pineda

 

Pineda es prepara per rebre l’estiu amb la Festa Major Petita que coincideix amb la celebració de Sant Joan. Enguany la situació epidemiològica permet un programa d’activitats que recupera actes que feia molts de mesos que no es podien gaudir. Així doncs l’esforç serà doble per poder adaptar la celebració a les mesures i precaucions que encara cal seguir.


 

Processó Marinera

Les activitats programades comencem aquest mateix diumenge 20 de juny amb la Varada de barques i Processó Marinera a càrrec dels Pescadors de Pineda que tindrà lloc a partir de les 10 h a la platja dels Pescadors.


 

Ofici Solemne per Sant Joan Baptista

El programa inclou l’Ofici solemne en honor a Sant Joan Baptista a l’Església de Santa Maria del dia 24.


 

Tornen les sardanes i els Gegants de Pineda

També tornen les sardanes i els balls de gegants diumenge 27 de juny a la plaça de les Mèlies. A partir de les 19.30 h es podrà gaudir de la ballada de sardanes amb la cobla La Principal de Cassà, activitat a càrrec de l’Associació Cultural Mare Nostrum. A la mitja part, la Colla de Geganters i Grallers de Pineda faran ballar els gegants, i també ballaran una sardana. Els Gegants de Pineda no han ballat a la població des de la Festa Major de 2019, per culpa de la pandèmia.


 

Espai Sant Jordi, espai de concerts segurs

L’Espai Sant Jordi es convertirà en l’espai musical referent de la Festa Major Petita amb l’espectacle «Vida» a càrrec de The Gospel Viu (dijous 24), el reggae per a xics «Ballant Damunt La Lluna» a càrrec de The Penguins (divendres 25) i el concert «Les Dones de la Meva Vida», a càrrec d’Elena Gadel & Marta Robles. Tots els espectacles tenen un preu de 5€. Les entrades es poden adquirir a la web www.auditoripineda.cat i a Can Comas de dilluns a divendres de 9 a 14 h (excepte festius).


 

Llibres, poesia i dansa

Aquest any dins els actes de la Festa Major Petita s’inclou la Fira d’Intercanvi de Llibres de Pineda, que es celebrarà dissabte 26 de juny al Pati de Can Comas a partir de les 10 h. Aquell mateix dia L’Auditori de Pineda acollirà l’acte «Tast de Poesia amb Música i Dansa» que servirà de presentació del llibre «Dones poetes de la Maresma» i que comptarà amb la presència de les poetesses pinedenques Anna Ortega, Teresa Cabello, Maite Barcons, Maria Josep Hernàndez, Jèssica Ayala i la memòria de na Maria Serrat, juntament amb el músic Mar Egea i les ballarines Aída del Cid i Eleonora Martínez. És una activitat gratuïta a la qual s’accedeix amb reserva d’entrada a la web www.auditoripineda.cat i a Can Comas.


 

Revetlla a Ràdio Pineda

Per poder celebrar la revetlla de Sant Joan, Ràdio Pineda i Ricard Ubach DJ amenitzaran aquesta data assenyalada al calendari des de les 8 de la tarda i fins a les 4 de la matinada amb un programa amb la millor música. Podràs seguir-lo al 94.6 de l’FM, a la web www.radiopineda.cat i a l’app Ràdio Pineda.

 

1