Vés al contingut
1

Temps variable i xafogor sofocant

Foto: Gemma Balada

 

 

 

 

EL TEMPS DIMARTS 7 SETEMBRE


 

 

Màxima d'ahir: 28º

 

Mínima d'avui: 22º

 

 

Previsió:

 

Avui dimarts tenim temps variable amb estones de sol i de núvols. La xafogor seguirà sofocant amb màximes de 28º i la mar ben tranquil·la. Res fa pensar que de cara a dijous i divendres tindrem notable mar de fons amb onades que podrien arribar als 2 metres d’alçada a última hora del dia.


 

Demà dimecres es mantindrà el temps variable i la mar ja es començarà a remenar amb mar de fons que, amb el pas de les hores, aixecarà onatge de metre d’alçada. La calor no afluixarà i les temperatures mínimes seguiran per sobre dels 20º.


 

Dijous i divendres podria augmentar la inestabilitat amb risc de pluges i tempestes a qualsevol comarca catalana, també en zones de costa. Seguirà la calor i la xafogor i dijous ja entrarà el temporalet de mar.

 

Divendres i dissabte: temps indefinit. Farà una mica de tot: sol, núvols i risc de ruixats preferentment en zones d’interior. Ja veurem si arribaran a la costa. Les temperatures s’aniran normalitzant i continuarà la notable mar de fons.

 

 

 

Resum dades del temps del mes d'agost


 

Ha estat un mes sec i lleugerament més calorós del que tocaria.


 

- La temperatura mitjana el mes d’agost ha estat de 23’5º normal per l’epoca, o fins i tot lleguerament superior al que tocaria.


 

- La pluja total caigua el mes d’agost es va recollir només en un sol dia, el 4 agost en que es van recollir 45 l/m2 a Pineda centre i 30 l/m2 a Pineda nord.


 

- La temperatura màxima es va assolir els dies 12 i 13 d’agost amb un valor de 30’5º i la temperatura mínima es va assolir el dia 1 d’agost amb un valor de 16’5º


 

 

 

Dades del temps de Jordi Pérez