Vés al contingut
1

‘Que le ha pasado a nuestro papel’ amb Mar Rovira i Elsa Tarazaga al cicle de concerts ‘Noves Veus’

Foto: CCR

 

 

Les alumnes de l’escola de teatre Artur Iscla Mar Rovira i Elsa Tarazaga actuen aquest dissabte al cicle de concerts ‘Noves Veus’ amb el muntatge ‘Que le ha pasado a nuestro papel’. Actuaran aquest dissabte al Centre Cultural amb taquilla inversa. Agus Salvador director artístic del cicle ha explicat que es tracta d’un concert teatralitzat, amb dues noies que es troben en una sala de càsting d’un gran musical després de compartir escena i formació molts anys, precisament a l’escola de teatre Artur Iscla.

 

Agus Salvador ha destacat el talent de la Mar i la Elsa i ha dit que des de l’escola de teatre els hi volen donar la oportunitat de pujar a l’escenari per tal que tinguin el seu moment.

 

El concert ‘Que le ha pasado a nuestro papel’ amb Mar Rovira i Elsa Tarazaga, alumnes de l’escola de teatre Artur Iscla, és aquest dissabte a les 18:30h al Centre Cultural amb taquilla inversa. El concert s’inclou al cicle ‘Noves Veus’, que té per objectiu el pas a l’escenari dels joves actors i actrius que s’estan formant des de l’escola de teatre.


 

2