Vés al contingut
1

Pineda acollirà la gala de Miss Món España i Mister Internacional España 2022

Enric Hernández (hoteles 30º), Xavier Amor y Cres del Olmo, delegat de l'organització

 

Escolta aquí l'entrevista


 

Per primer cop es celebraran de forma conjunta entre els dies 11 i 19 de juny i els representants de totes les províncies d'Espanya arribaran a Pineda per participar al festival. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor ha dit que pensen que pot tenir ressò mediàtic, després de rebre la proposta d'un hoteler pinedenc, Enric Hernández, de 30º. També ha dit que «hi participaran participants de tot l'Estat, i estaran 10 dies a Pineda per participar al certamen». Ha explicat que «es faran dues gales a Can Xaubet i també a la plaça Espanya i la platja de Pineda». A Pineda també arribarà la premsa especialitzada i de moda, TVE farà connexions diàries, també hi seran presents altres mitjans, i part dels premis es destinaran a projectes socials, amb el lema "Bellesa per a un propòsit", i per tant, «canvia el sentit del certamen».

 

Xavier Amor ha explicat que es posen a treballar amb l'organització i aquest certamen servirà per allargar la temporada turística i promocionar Pineda. Per això ha dit que «hi haurà activitats a Pineda que complementin la trobada». L'alcalde ha dit que «encara cal confiar en el turisme nacional ja que la situació global és complicada i per això es busca que Pineda sigui un bon aparador per la resta de l'Estat».

 

Hi participaran 52 candidats i candidates, representant a cadascuna de les províncies espanyoles, i han de passar una sèrie de proves físiques i esportives, culturals, desfilades amb el vestit típic de cada zona, i es valoren les habilitats socials.

 

Les gales es faran els dies 17 i 18 de juny al pavelló de Can Xaubet, i es faran altres actes per a tots els públics a l'espai lliure. Compta amb el patrocini de la cadena hotelera 30º que té un hotel a Pineda. L'alcalde ha dit que «és una oportunitat per a Pineda» i tindrà repercussió a altres hotels, ja que la comitiva és superior a la capacitat de l'hotel organitzador, i també a la restauració i altres àmbits.

 

1