Vés al contingut
1

El pinedenc Francesc Gil, escollit nou secretari d’Organització al Congrés comarcal d'ERC

Fotos: ERC Maresme

 

El pinedenc Francesc Gil, escollit nou secretari d’Organització al Congrés comarcal d'ERC. L’assemblea d'ERC del Maresme ha renovat la secretaria d’Organització, que havia quedat vacant després de la marxa de Paula Lloret, de Vilassar de Dalt, per motius professionals i personals. Els assistents han escollit per unanimitat el pinedenc Francesc Gil per a ocupar aquesta secretaria. Gil és actualment regidor d’Esquerra Republicana-Junts per Pineda. És militant d’ERC des de 1994, i ha estat president i secretari d’Organització. Ara ha estat escollit per aquest càrrec a nivell comarcal. Amb aquesta elecció, l’equip comarcal es reforça de cara a les eleccions municipals.


 

En Congrés d'ERC del Maresme

El Congrés Comarcal d'ERC, celebrat a Sant Vicençç de Montalt van aprovar els informes de gestió, els comptes i el pressupost per unanimitat.  l president de la Federació Comarcal, Josep Pena, va defensar un informe de gestió que, segons afirma, “posa els fonaments per l’esforç polític de cara a les municipals”.

 

La diputada pinedenca Mònica Palacín, va destacar la creació de l’Oficina Parlamentària al Maresme, un òrgan dedicat al contacte amb la ciutadania. En aquesta legislatura compta amb la participació dels diputats Najat Driouech i Pau Morales (com a Jovent Republicà), junt amb Mònica Palacín.

 

El Congrés va comptar també amb la presència de la Secretària de Coordinació Estratègica Antirepressiva, la calellenca, Cristina Gómez, i del secretari del Formació del partit i canetenc, Eduard López.

 

1
Mònica Palacín
1
Hugo Ernesto Guffanti