Vés al contingut
1

Noèlia Villalba Delgado és la guanyadora de la ‘Megapanera de la Festa Major’

 

 

Ràdio Pineda ha sortejat aquest migdia la ‘Megapanera de la Festa Major’ i la guanyadora ha estat la pinedenca Noèlia Villalba Delgado que ha participat al sorteig enviant un missatge de veu al whatsaap de Ràdio Pineda felicitant la Festa Major a la seva família, a la seva parella, i desitjant una Bona Festa Major a tothom.

 

El sorteig l’hem fet aquest migdia en directe a Ràdio Pineda a través de l’aplicació ‘Generarnumerosaleatorios.com’. En total han participat 74 persones, entre trucades i missatges de veu, i el número guanyador ha estat el 70, que correspón al número que tenia la Noèlia. Hem pogut parlar amb ella i ha dit que ‘encara no s’ho creu que l’hagi guanyat’

 

1

 

La Megapanera de la Festa Major’, valorada en 700 euros, ha estat possible gràcies a la col·laboració de les botigues associades a Gent de Pineda. El sorteig s’ha fet aquest migdia en directe a Ràdio Pineda.


 


 

 


 

La megapanera de la Festa Major de Pineda

Inclou una espatlla ibèrica, 2 vals de descompte per comprar a les botigues de Gent de Pineda, un combo de teclat i ratolí inalambric Logitec, un massatge corporal i drenatge limfpàtic, una pilota de futbol, 2 llibres, un àpet per a dues persones a un restaurant pinedenc, una banda de fruïta XL, una Sisha, 2 pizzes i una ampolla de vi negre ecològic, dues ampolles de cava ecològic i dues d’oli, un joc de taula Hasbro Looping Louie, dues llibres, una carpeta dura, un set de productes Jovi i llibres i també una caixa de gamba llagostinera.


 

Botigues associades de Gent de Pineda que han col·laborat a la ‘Megapanera de la Festa Major’


 

Poletes

Prana

Informàticda Varela

Isabel Imatge Personal Integral

Esports Nou Estil

Lliberia l’Arbre Verd

KWAPU Men’s Store

Restaurant Can Formiga

Soniaaurea Cakes

Estanc Jordi Bordas

Pizzeria Que Bona!

Herbes

Lliberia l’Estel

Peixeteria Molano

Los Extremeños