Vés al contingut
1

Obertes les inscripcions per a la Lliga Municipal de Futbol Sala

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Edgar Enrich, tècnic d'esports de l'Ajuntament de Pineda

 

Amb 32 edicions, la competició municipal de futbol sala es consolida com a gran referent esportiu. Les inscripcions estan obertes fins el 30 de setembre i el 15 d'octubre es disputaran els primers partits.

El campionat està organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Pineda. Per a la nova edició hi haurà un màxim de 28 equips distribuïts en 2 grups de 14 equips cadascú. El campionat està previst que comenci el dissabte 15 d’octubre i finalitzi a finals del mes de maig.

El tècnic d'esports és Edgar Enrich i ha explicat que «tota la informació es pot trobar a l'Ajuntament» i esperen poden aplegar el màxim d'equips.

Els equips interessats en participar poden descarregar el formulari d’inscripció, els documents d’autoliquidació i la normativa del campionat a través de la web municipal www.pinedademar.org


 

A final de temporada es realitzarà el torneig de post temporada al que només accediran els 8 primers equips de cada grup. Els 16 equips classificats s’enfrontaran en partits eliminatoris que s’establiran per sorteig.

Edgar Enrich ha dit que «fer esport és fer salut i el campionat és obert a totes les edats a partir dels 16 anys». Ha animat a tothom a participar al torneig.

 

Els equips campions de la lliga i del torneig final de temporada, els màxims golejadors de cada grup i els equips menys golejats seran reconeguts en el tradicional lliurament de trofeus.