Vés al contingut
1

El sector turístic de Pineda i el Maresme espera una bona Setmana Santa i una millor temporada d’estiu

L'inici de la temporada turística a Pineda i l'Alt Maresme ve marcat per les vacances de Setmana Santa. La totalitat d'hotels de Pineda, excepte l'Hotel Sorrabona, estaran oberts durant la Setmana Santa. També els càmpings s'han posat en marxa, tot i que hi ha un, el Bellsol, que mai tanca durant l'any.

 

Albert Buch, president de Pineda Turística ha dit que s’espera una molt Setmana Santa. També preveu una bona temporada d’estiu, millor que l’anterior, tot i que la manera de viatjar ha canviat, sobretot en el mercat espanyol, on les reserves son d’última hora i més curtes. Pel que fa a Pineda, el President de Pineda Turística defensa les inversions que han fet des del sector en els seus establiments. En canvi, es mostra descontent amb l'Ajuntament, considera que la imatge actual del poble ha de millorar.

 

La regidora de Turisme de Pineda, Sonia Moraleda, ha destacat el treball que es fa, no només per la imatge de Pineda, sinó en  molts àmbits. Ha destacat que s'ha aconseguit enguany, pel conjunt de Pineda, el segell de Destinació Biosphere. Es tracta d'un segell, a nivell internacional, de qualitat, que suposa que a Pineda tenim una mirada cap al turisme responsable, i no només en aspectes de sostenibilitat.  És a dir, la preocupació per productes de proximitat i km 0, treball digne, inclusiu, mediambiental, per l'educació i , la cultura.

 

I al conjunt de les comarques de Barcelona, les dades també són positives. Les reserves hoteleres augmenten i es recupera progressivament el pes del mercat internacional.

 

1