Vés al contingut
1

Torna la caminada a Montserrat per la lluita contra el càncer 'Fem al Camí Al Teu Costat'

 

Escolta AQUÍ el programa 'Pineda Es Mou'

 

Torna la caminada solidària contra el càncer «Fem el camí al teu costat», un any més amb participació pinedenca. Serà dissabte 29 d'abril, de Manresa a Montserrat, i des de Pineda sortirà un autocar organitzat per la Policia Local. Es tracta de la caminada solidària organitzada per un grup de Mossos d'Esquadra de la Regió Policial Central. La van fer per primer cop quan van patir la pèrdua d'alguns companys a causa del càncer.

 

Aquest any la celebren en dissabte i esperen tenir més participació. Ho han explicat a Ràdio Pineda dos dels organitzadors, els Mossos Xavi Costa i David Devant, que també han destacat la participació de la Policia Local de Pineda des de la primera edició. Una altra novetat és l'edició d'un llibre commemoratiu, també amb un article i fotografies dels participants de Pineda.

 

Un any més, amb el lema “Fem el camí al teu costat”, s’han dissenyat les samarretes commemoratives, que també podeu comprar a la comissaria de la Policia Local al preu de 12€. I també a la pàgina web www.femelcamí.cat on trobareu la informació per les inscripcions.

 

Xavi Costa i David Devant han participat al programa Pineda Es Mou de Ràdio Pineda, presentat per Maria-Josep Hernàndez.

 

1
Han participat al programa 'Pineda Es Mou', presentat per Maria-Josep Hernàndez