Vés al contingut
1

El Centre Excursionista organitza una ruta per la Serra de Busa, única i sorprenent

 

 

És una ruta que es farà el cap de setmana del 28 i 29 d'octubre que passa per una serra força desconeguda però molt sorprenent per la seva bellesa i natura salvatge al Solsonès, que sembla inaccessible a causa de les parets de pedra, i en alguns trams, molt similar a Montserrat. Es farà nit a l'alberg de la Pinassa amb pensió completa i el preu de la sortida del cap de setmana és de 55€ (10€ pels no socis).

 

1


 

Ruta per crestes a Andorra

També han anunciat una ruta per fer crestes d'alta muntanya a Andorra, el cap de setmana del 21 i 22 d'octubre. Només és apta per a persones amb capacitat física i tècnica adequada a aquesta activitat, però no és especialment difícil. Té passos de II grau i de III grau (assegurats). Es farà els cims del Cataperdís i el Comapedrosa, entre altres com l'Angonella o el Medacorba. Les places ja estan cobertes.


 

Assemblea de socis i ruta en BTT al novembre

L'Assemblea es farà el divendres 10 de novembre al local de l'entitat al carrer Puntaires 29 de Pineda. Es tractaran temes d'actualitat, calendari, seccions de l'entitat, pressupost i el torn obert de paraules, entre altres. Els socis de l'entitat rebran la convocatòria de forma oficial.

 

1


 

També al novembre es farà una ruta en BTT per Sau i Susqueda, vorejant els pantans i visitant l'església de Sant Romà de Sau per pujar al Salt de Sallent. La ruta té 55 quilòmetres i 1200 m. de desnivell positiu; unes 5 hores de ruta. Oberta a tothom per terrenys fàcils.


Tota la informació la tindreu a www.montpalauteam.cat o bé al telèfon 638 27 90 57.

 

1