Vés al contingut
1

Xerrada sobre el canvi climàtic a les glaceres dels Pirineus

 

Foto de Jordi Camins i Just.

 

Anirà a càrrec del divulgador Jordi Camins Just que parlarà de ‘El canvi climàtic a les glaceres dels Pirineus’ i es farà aquest dimarts a partir de 2/4 de 8 del vespre.

 

Mare Nostrum organitza un nou cicle de conferències de tardor. Durant els mesos d’octubre i novembre s’han programat quatre xerrades de diferents àmbits i d’interès cultural. Aquest any, el cicle es fa els dimarts a 2/4 de 8 del vespre al Centre Cultural, amb entrada gratuïta. Ramon Plaja, membre de Mare Nostrum, ha explicat que el cicle de conferències és un dels pilars de l’entitat.

 

1
La mateixa glacera, una vegada ha anat minvant. Foto de Jordi Camins

 

1

 

El dimarts 7 de novembre el psicoterapeuta Ricard Cuní farà la xerrada ‘Hàbits senzills per viure plenament’, i finalment, el dimarts 28 de novembre, el musicòleg Joan Vives farà la xerrada ‘Pau Casals, l’home, el músic, la Pau’ en motiu del 50è aniversari de la seva mort.


 

Espectacle sobre Àngel Guimerà

Ramon Plaja ha afegit que el diumenge 22 d’octubre programen, dins del cicle, un espectacle sobre Àngel Guimerà a les 6 de la tarda a l’Auditori a càrrec del músic i poeta Valentí Maimó. En aquesta ocasió el preu de l’entrada serà de 5 euros pel públic, i l’entrada serà gratuïta pels socis de Mare Nostrum.