Vés al contingut
1

Els Maduixots celebren el seu 10è aniversari i diumenge actuaran a Pineda amb dues colles més

 

 

La Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima celebra, aquest 2023, el desè aniversari de la seva fundació. Els Maduixots començaran aquesta commemoració amb diverses activitats.

Diumenge hi haurà actuació castellera al migdia a la Plaça de Catalunya de Pineda amb els Maduixots, els Matossers de Molins de Rei i els Guillats de la Selva.


 

També farà un assaig a la Plaça de l’Ajuntament de Calella aquest divendres a la tarda, i dissabte a partir de les 10h del matí, a la Plaça de Poppi de Palafolls , tindrà lloc una festa per als més menuts, que inclourà una xocolatada, ball de gegantons amb la Colla Gegantera de Palafolls, taller de circ amb El Circ Petit, taller de castells, pintacares i vermut musical, a més de servei de barra. Totes les activitats seran gratuïtes.

El mateix dia, a partir de les 20h a la Plaça de l’Església de Tordera , hi haurà un espectacle de foc i castells, conjuntament amb la Colla de Diables de Tordera, apte per a tots els públics. Es tracta d’un espectacle inèdit que fusionarà la màgia dels castells maduixots amb el foc dels diables.

La colla té previst dur a terme altres activitats fins a la primavera de l’any que ve.

 

1

 

1

 

 

14