Vés al contingut
1

Els Castellers canvien de local; deixen Pineda i s'instal.len a Palafolls

 

 

La Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima han aprovat en assemblea extraordinària, el trasllat del seu local d’assaig a l’espai d’El Forroll, a Palafolls. Des del 2022 tenien una nau llogada a Pineda i ara s’han vist obligats a deixar l’espai que compartien amb el Món Crossfit, a causa de l’ampliació del seu negoci. Així doncs, després de mesos de converses amb diversos ajuntaments del seu territori, la colla va arribar a un acord amb l’Ajuntament de Palafolls, per a la cessió de l’espai El Forroll.


 

La proposta va ser aprovada per unanimitat en l’assemblea extraordinària de socis que van celebrar divendres, a part d’aprovar-se la modificació del pressupost d’enguany.


 

El president, Bernat Sanjuan, va demanar el vot afirmatiu al trasllat, després d’explicar les condicions del nou local d’assaig. Els Maduixots esperen moure’s durant el mes de maig i poder començar els assajos del juny, ja a Palafolls. Fins aleshores, seguiran assajant al local de Pineda, els dimarts i els divendres, tant la canalla com els adults.


 

Les properes actuacions de la colla seran el diumenge 21 d’abril a Sant Celoni i el 28 d’abril a Sant Cebrià, on celebraran el 10è aniversari del seu bateig, acompanyats dels Marrecs de Salt i els Guillats de la Selva. A més, tenen previst, al juny, participar al festival Araba Euskaraz, a Vitòria-Gasteiz, entre d’altres sortides.