Vés al contingut
ultragavarnie

Lluna Martí acaba primera sènior femenina de la Ultramarató de Gavarnie

La corredora d'ultramaratons, Lluna Martí, ha quedat primera classificada sènior femenina a la Ultramarató de Gavarnie, als Pirineus del sud de França. La prova tenia 110 quilòmetres de distància i 13.000 metres de desnivell acumulats però abans del quilòmetre 60 es va neutralitzar la prova per les grans tempestes que van caure en aquest punt del Pirineu. En aquest moment, Lluna Martí anava primera senior femenina. També hi va participar el santpolenc Martí Làzaro. Hi han participat 500 corredors i al conjunt de distàncies, més de 3500 participants.

És una de les zones més boniques de tot el Pirineu patrimoni mundial de la UNESCO i a les set curses diferents de la prova s'esperen més de 3500 corredors. La cursa passa per espais de gran bellesa com el circ de Gavarnie, el Mont Perdut, la Trumosa o el Vignemale entre altres espais.