Vés al contingut
1

FISPRO, Fira de Serveis Professionals a Pineda aquest dimecres

 

Escolta AQUÍ l'entevista a Javier Soriano

 

Aquest dimecres a la tarda es farà a Pineda una Fira de Serveis Professionals organitzada pel grup BNI Simbiosis Pineda. El grup BNI de Pineda aplega en aquests moments 37 empreses i autònoms que ofereixen serveis al teixit empresarial de l'Alt Maresme i la Selva, amb la filosofia del Networking, és a dir, el treballar en xarxa, el màrketing per referències i els contactes. La Fira està dirigida a d'altres professionals i autònoms que estiguin interessats ens els diferents serveis que ofereixen des d'aquest grup, o bé que es vulguin integrar a aquesta xarxa de BNI. Serà dimecres, de 5 de la tarda a 8 del vespre, al Restaurant Pura Brasa de Pineda.


 

A Ràdio Pineda hem entrevistat Javier Soriano, president del Grup BNI Simbiosis Pineda, que ha explicat quin és el seu funcionament. Es troben cada dijous de 6 del matí fins a 2/4 de 9 al restaurant Pura Brasa per treballar en equip. Ha explicat que BNI és una forma de fer front a la competència de les grans multinacionals, des d'una xarxa d'empreses que poden oferit tots els serveis amb garanties i amb molt de control de qualitat.


 

Dimecres a la tarda el que faran és una Fira de Serveis Professionals oberta als empresaris dela comarca. S'hi accedeix per invitació i hi ha convidats 300 professionals. Els empresaris, comerciants i autònoms que estiguin interessats podeu trucar al 618 94 89 84.

 

1