Vés al contingut
1

L'escola Mediterrània consolida aquest curs la transformació digital

Fotos: Ràdio Pineda

 

 

 

Escolta AQUÍ l'espai 'Anem a l'escola'

 

 

 

 

1

Entrada de l'escola Mediterrània. Foto: Ràdio Pineda

 

 

 

La transformació digital ha arribat de forma definitiva a l'Escola Mediterrània de Pineda. L'escola va demanar fa quatre anys a través d'un projecte de direcció, treballar amb les noves tecnologies, però no tenia una dotació informàtica suficient i en bon estat per fer-ho. Després de quatre anys d'espera, aquest curs ja disposen dels mitjans per treballar millor amb ordinadors, tauletes, i diferents aplicacions.

 

 

2

Els alumnes, a classe, treballant amb les tauletes. Foto: Ràdio Pineda

 

 

Direcció, tutores i alumnes han explicat al programa 'Anem a l'escola' de Ràdio Pineda com estan vivint la transformació digital. Han explicat que les plataformes, aplicacions i altres recursos juguen un paper important en el sector educatiu.

 

4

 

 

 

La directora del centre Marta Guirao ha dit que «cal integrar les noves tecnologies i una comissió ha treballat el projecte».

 

3

La directora de l'escola Mediterrània Marta Guirao.

 

 

Els alumnes han explicat que «treballen diverses matèries i tot plegat ho fa més atractiu». A cada curs s'apliquen tècniques diferents i han explicat que «aprenen molt a través de les noves tecnologies, com les matemàtiques, o medi natural entre altres».

 

5

La tutora d'infantil de P-5 Coral Mestre amb els alumnes Juliana Comaleres i Juri Coll. Foto: Ràdio Pineda

 

7

Alumnes aprenent amb la B-Boot.  Foto: Ràdio Pineda

 

6

Els alumnes de cicle inicial i mitjà: Pol Cassola, Max Vivé, Alexandra Ortega, Carla Gómez i Eloy Gatero acompanyats de la coordinadora d'informàtica Sarai Gonzalo-Bilbao.

 

 

 

 

L'espai 'Anem a l'escola' presentat per Olga Diéguez es pot recuperar al web radiopineda.cat