Vés al contingut
1

Un cap de setmana carregat d'actes culturals i música

A la foto: Irene Cordon durant la seva conferència

 

L'egiptòloga Irene Cordón va captivar tot el públic durant la conferència 'Alexandria, capital intel·lectual de l'imperi romà'. Una vegada més va sorprendre a tothom amb un llenguatge molt planer i una forma d'explicar molt apassionada que va aconseguir que tothom s'imaginés com era Alexandria mentre va formar part de l'Imperi romà. La xerrada va estar organitzada per Òmnium i Mare Nostrum.


 

L'església parroquial de Santa Maria va acollir dissabte la representació de "El Poema de Nadal" a càrrec de Valentí Maymó, músic i rapsoda. L'entrada tenia un cost de 5 € a benefici de la Marató de TV3.

 

També s'ha inaugurat el pessebre del barri del Carme que aquest any representa El Salt de l'Aigua, un punt molt conegut i estimat del Montnegre. Es podrà visitar durant totes les festes de Nadal.


 

Aquest dissabte es va presentar a Pineda la banda 'Saüc' a l'Ateneu Sa Boada de Pineda. Una banda que no va deixar a ningú indiferent amb cançons de Pau Riba o textos de Mossèn Cinto Verdaguer, entre altres. El proper dia 20 actuaran a Barcelona. Són tres guitarres en acústic amb els pinedencs Genís Poch i Carles Camps i Gerard Avellanena.

 


 

Aquest diumenge s'ha pogut veure a l'Auditori teatre musical familiar amb l'espectacle 'El vestit pop de l'emperador' a càrrec de la Roda Produccions. Un espectacle molt original adreçat al públic familiar. El proper espectacle que es podrà veure a l'Auditori és el Concert de Nadal a càrrec del Cor Lieder Càmera i amb Josep Vila com a director. El preu és de 3€ a benefici de la campanya de recollida de joguines. Ja les podeu comprar al web: www.auditoripineda.cat, a Can Comas durant els matins i si en queden a l'Auditori una hora abans de l'espectacle. El concert és dissabte dia 21 a les 7 de la tarda a l'Auditori de Pineda.

https://www.entrapolis.com/entrades/concert-de-nadal#


 

Els Amics de la Música han actuat al Casal d'Avis de Poblenou amb molt d'èxit i també s'ha aprofitat per fer la inauguració del Pessebre del Casal d'Avis.