Vés al contingut
1

Amb el Nadal arriba la Missa del Gall i la resta de celebracions religioses

Escolta aquí l'entrevista

 

Aquest dimarts es fa la tradicional Missa del Gall. A les 10 de la nit a la Capella de Les Creus, a les 11 de la nit a la parròquia de Poblenou i a les 12 de la nit a la Parròquia de Santa Maria de Pineda. I aquest dia de Nadal, es farà la Missa de Nadal a les 10 del matí a la Capella de les Creus, i a les 11 del matí es farà la Missa de Nadal a l'església de Santa Maria, amb la participació de la Coral Juvenil Santa Maria de Pineda. A les 12 del migdia es farà la missa a la Parroquia de Poblenou. Mossèn Josep Casellas ha dit que «són misses amb un caliu important per transmetre un bon missatge, sobretot per les persones que habitualment no participen a les misses». Ha dit que «són celebracions amb un missatge de pau i germanor».

També ha dit que les col.lectes de les misses d'aquests dies van destinades al menjador social de Poblenou, que necessita més recursos per poder atendre a tothom.

Mossèn Josep Casellas també ha fet un agraïment als joves de l'Institut Euclides que van decidir aportar els diners de la Quina de Nadal al menjador social.