Vés al contingut
1

Pineda i tot l'Alt Maresme reclamen una millora del transport públic cap a Girona

 

ESCOLTA AQUÍ l'entrevista a Sílvia Biosca, primera Tinent d'Alcalde

 

Pineda i tots els municipis de l'Alt Maresme reclamen una millora de les comunicacions amb transport públic amb Girona. Així ho ha explicat a Ràdio Pineda la primera Tinent d'Alcalde de Pineda, Sílvia Biosca, que ha dit que és una mancança que té el territori, i que ara s'ha agreujat amb el temporal. Ha recordat que a més dels estudiants, hi ha molts veïns i veïnes de l'Alt Maresme que treballen a Girona. Aquesta reclamació es farà oficialment en el document que s'està redactant des del Consell Comarcal arran del tempora. La solució seria un bus directe que uneixi l'Alt Maresme i Girona.

 

Aquesta és una reivindicació conjunta de Pineda, Calella, Santa Susanna, Malgrat, Palafolls i Tordera, i així ho van compartir els alcaldes i alcaldesses en el Consell Comarcal. La realitat i les necessitats de la comarca són molt diferents a Mataró i Maresme Sud, que a l'Alt Maresme. Per això Sílvia Biosca reclama més atenció als municipis de l'Alt Maresme i les seves comunicacions cap a Girona i Barcelona. Una millora que defensa que s'ha de fer, i «no només ara arran del temporal».

 

Recordem que encara no hi ha una previsió de quan es podrà reconstruir el pont ferroviari que enllaça Malgrat i Blanes. Així ho ha explicat ADIF a través d'un comunicat. Per tant, la línia de tren acaba a Malgrat. Hi ha servei de bus alternatiu entre Malgrat, Blanes i Maçanet. Però no hi ha cap bus que uneixi l'Alt Maresme amb Girona. Anar ara de Pineda a Girona en transport públic suposa un viatge de dues hores.

 

1
Reunió del Consell d'alcaldes/esses de dilluns arran del temporal