Vés al contingut
1

El VII Festival Cinemart ha rebut 821curmetratges per participar al concurs

L'entitat CinemArt de Pineda ha fet l'acte de presentació del VII Festival de Curtmetratges i de la seva nova producció, el film Arethusa. Està dirigit per Marçal Mora, que també n'és el guionista. Aquesta cinquena producció de Cinemart és de comèdia i té com a eix de la història l'Aqüeducte de Pineda, amb una dona de ficció com a protagonista. Així ho ha explicat Marçal Mora a Ràdio Pineda.

 

Tenen programades diverses dates de gravació i encara hi haurà més càstings properament. La Banda Sonora és una col·laboració de la professora de música, Ari Martín, i la protagonista serà l'actriu Sílvia Mallat. L'ajudant de direcció és Sílvia Molins.

 

En l'acte, celebrat dissabte a Can Comas, també van presentar el VII Festival Cinemart. Aquest any el jurat ha rebut 821 curtmetratges, dels quals han triat 52 finalistes, Han arribat d'arreu d'Espanya, però també de molts indrets d'Europa i el món. França, Itàlia, Portugal, Gran Bretanya, Argentina i EUA. Ho ha explicat el president de Cnemart, Josep Martin.

 

En l'acte, que va estar presidit per l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, i la regidora de Cultura, Sandra Pérez, també es va lliurar el premi del concurs de foto de portada, que va ser per Joan Legaz.

2

 

1