Vés al contingut
1

El Carnaval de Pineda 2020 tindrà 18 comparses

Rua infantil de Carnestoltes a Poblenou

Amb el cap de setmana vindran les tradicionals rues de carnestoltes. Dissabte 22 de febrer es celebrarà la Rua Infantil de Carnestoltes a Poblenou, amb la participació de les AMPES Poblenou, Antoni Doltra i Montpalau i l’Associació de Veïns Unió de Poblenou. La concentració s’iniciarà a les 16.30 h a la plaça Nova i finalitzarà amb una festa i xocolatada amb animació infantil al pati de l’Escola Antoni Doltra.

Paral·lelament l’Associació de Veïns del barri de les Creus organitza una Xocolatada Popular a la plaça de les Creus des de les 5 de la tarda.


 

 

Rua de Carnestoltes de Pineda

Diumenge 23 es celebrarà la Rua de Carnestoltes de Pineda amb 18 comparses inscrites. Des de les 11 h les carrosses es concentraran al passeig Marítim des de l’Arbre Verd fins a l’estació. Obrirà la rua el grup de música Carnestoltes Band.

Hi ha un petit canvi en el recorregut. Serà el següent:

Seguidament les carrosses enfilaran cap a avinguda Montserrat i passarà per carrer Barcelona, Comtal, plaça Orient, pl. del Pi, Jaume I i finalitzarà a la plaça de les Mèlies.

 

D'altra banda, aquest divendres a la tarda la Comparsa de La Tribala ha informat a Ràdio Pineda que finalment sí participaran diumenge a la Rua. 

 

A la mateixa plaça, i un cop acabada la rua, el XIP ha organitzat la 34ª Escudellada Popular, un clàssic també a Pineda.

 

A les 5 de la tarda els veïns del Carme han organitzat una xocolatada popular a la plaça del Carme.

 

1

 

A les 5 de la tarda els veïns del Carme han organitzat una xocolatada popular a la plaça del Carme.

 

 

 

1
 

Dimecres de Cendra

El dimecres vinent es celebra el Dimecres de Cendra, acte amb què es donen per acabades les festes de carnestoltes. La lectura del pregó de Sa Majestat Rei Carnestoltes tindrà lloc a plaça Catalunya a les 7 de la tarda. Tot seguit el XIP, prepara una sardinada i rom cremat. La festa està organitzada pel XIP, les Forces Infernals de Poblenou i l’associació de Ball Licoya i també hi haurà música en directe.


 

21a Rua de Carnestoltes de l’Alt Maresmenc

Pels qui vulguin allargar més la festa, dissabte 29 de febrer la Comissió de Carnestoltes d’Alt Maresme en col·laboració de l’Ajuntament de Pineda de Mar i de Calella organitzen la 21ª Rua de Carnestoltes de l’Alt Maresme. La rua circularà entre els dos municipis. A Pineda recorrerà l’avinguda del Mediterrani, l’avinguda Hispanitat i Rierany dels Frares.

 

1