Vés al contingut
1

Irene Rigau: «La coordinació entre escola i família és molt important en el procés educatiu dels infants»

L'exconsellera de la Generalitat, Irene Rigau, va fer una xerrada a Pineda sobre els rols en l'educació dels infants. Es va fer ahir al vespre a l'Escola Fedac Mare de Déu del Roser de Pineda. La xerrada titulada 'Qui educa? Com eduquem?' va tractar la importància dels rols dels professionals de l'educació i de les famílies amb la finalitat de l'educació de fills i filles. Irene Rigau va explicar a Ràdio Pineda que «l'educació dels infants cal que sigui una coordinació entre escola i família».

L'exconsellera Irene Rigau va destacar «la importància d'equilibrar els drets i els deures en el procés educatiu». També ha reflexionat sobre temes actuals com el consumisme i sobre com afecten als infants.

 

1

 

La directora de l'Escola Fedac Pineda, Paqui Torres, va senyalar que «el vincle entre família i escola és molt important». També ha afegit que «la xerrada va tenir una bona acollida per part de les famílies». A l'acte també va assistir la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Pineda, Sandra Pérez, que va valorar que «va ser una oportunitat per reflexionar sobre com s'acompanya als infants en el procés de créixer».

 

1

 

Irene Rigau és mestra i llicenciada en psicologia i ha exercit la docència a la primària, secundària i universitària. Va ser consellera amb Jordi Pujol i posteriorment Consellera d'Ensenyament amb el govern d'Artur Mas, entre altres càrrecs de responsabilitat.