Vés al contingut
1

Experts i responsables polítics es reuneixen a proposta dels empresaris turístics per analitzar l’evolució del coronavirus

A la reunió, feta a Calella, hi va assistir l'alcaldessa de Calella i regidors de Pineda i Malgrat. A la reunió celebrada a l'Ajuntament de Calella hi ha assistit la sub-directora general de Coordinació de Salut Pública a Girona, M. Lluïsa Mas, el gerent de la corporació de Salut del Maresme i la Selva, Lluís Franch, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, el Cap de Servei de Vigilància Epidemiològica, Ignasi Parrón, i el regidor de Salut, Ramon Llamazares. Així mateix, han estat convidats representants de l’Ajuntament de Malgrat de Mar i Pineda, on hi han participat el regidor de salut de Pineda, Santiago Macip, i la regidora de Comerç, Turisme i Mercats de Pineda, Sònia Moraleda. També el President del Gremi d’Hosteleria del Maresme, el pinedenc Jordi Noguera, la presidenta de l’Associació Turística de Calella, Sònia Hernández, i una quarantena d’empresaris del sector turístic.

Durant la trobada, les administracions han subratllat la voluntat de treballar amb la màxima coordinació i han ratificat la importància de transmetre a la ciutadania una informació actualitzada, transparent i ràpida sobre l'evolució d'aquesta malaltia.

 

Per la seva banda, l’alcaldessa de Calella, ha agraït la presència dels representants del departament de Salut i ha recordat que “és molt important no generar alarmisme i saber gestionar la por”. També ha apel·lat a la responsabilitat social que tots tenim d’aquesta epidèmia: “és important no generar alarmisme”.

Els representant dels ajuntaments de Malgrat de Mar i Pineda de Mar també han agraït la trobada i demanen aconseguir la màxima normalitat possible en el nostre dia a dia.

Així mateix, els representants del sector turístic han assegurat que són conscients que tothom té responsabilitat en que no ens pugui afectar i que com a sector turístic faran els protocols interns necessaris per evitar la propagació.

 

Foto: Ajuntament de Calella