Vés al contingut
1

L'ambulatori de Pineda així com els hospitals de Calella i de Blanes ja han rebut les primeres viseres protectores fabricades per les impressores 3D

Fotos: Carles Fluixà

 

Un grup de persones han començat a fer-es de fa dies i el seu objectiu és fer el màxim nombre possible. Ja s'han fet cap a 250 viseres i ja es comencen a utilitzar al centres de salut. Un dels membres d'aquest grup és el pinedenc Carles Fluixà i Millàn, que ha explicat que «es van posar en marxa quan van veure que faltava material sanitari i van posar la seva maquinària a disposició de la comunicat». Ha explicat que els responsables de salut avalen aquestes viseres que són una eina més de protecció facial. Les viseres ja han arribat a diversos ambulatoris i hospitals.

 

Carles Fluixà ha dit que «no hi ha ànim de lucre i senzillament posen les seves eines per ajudar la comunitat». Ha dit que «es senten molt realitzats de poder ajudar al sector sanitari i a tothom en conjunt.

També ha demanat que tothom que tingui una impressora 3D es posi en contacte amb el grup per sumar-se a la proposta. Hi ha més veïns de la comarca que també s'hi han afegit. Només cal tenir una impressora 3D domèstica.

Podeu visitar www.coronavirusmakers.org

 

1

 

1