Vés al contingut
Rebost solidari Pineda

COVID-19: El Rebost Solidari de Pineda incorpora entregues d'aliments a domicili a persones grans o malaltes

Voluntariat del Rebost Solidari de Pineda de Mar

 

El Rebost Solidari de Pineda, gestionat per la Creu Roja de l'Alt Maresme amb el suport de l'Ajuntament de Pineda, continua obert per entregar l'alimentació básica a les persones usuàries. Cada dia, entre 15 i 20 families van a recollir aliments. Davant de l'emergència COVID19, la Creu Roja ha incorporat les entregues a domicili a les persones amb més vulnerabilitat sanitària, com són gent gran i persones malaltes.

 

Entre les tasques que està fent Creu Roja aquests dies de situació d'emergència, hi ha també la recollida i entrega de medicació a domicili a persones malaltes i vulnerables. Ho ha explicat a Ràdio Pineda Núria Llagostera, Coordinadora Tècnica Comarcal de Creu Roja.

 

Trucades de seguiment

Segons ha explicat també la Coordinadora Tècnica Comarcal de Creu Roja, Núria Llagostera, han fet prop de 800 trucades de seguiment des del centre de contacte de Creu Roja a gent gran i persones amb discapacitat. Són trucades de seguiment a tots els usuaris i usuàries amb vulnerabilitat social i als usuaris dels projectes d'ocupació per oferir assessorament. Alhora estan preparant activitats online per continuar treballant per a la seva inserció.

 

2

 

Des de la Creu Roja de l'Alt Maresme compten amb 35 voluntaris i voluntàries actius, formats específicament per poder atendre en aquesta emergència. També han rebut una vintena d'oferiments de voluntariat específic per aquesta causa.