Vés al contingut
dades gencat

Positius COVID-19: Pineda de Mar (17), Calella (16), Malgrat i Palafolls (12) i Tordera (4)

Mapa de dades. En blau, el terme municipal de Pineda de Mar.

 

ACTUALITZAT 7,30h. 30/03/20

 

La Generalitat fa públiques les taxes d'incidència del COVID-19 per cada Àrea Bàsica de Salut. Es tracta dels casos als quals se'ls ha fet la prova i estan confirmats. En el cas de l'ABS de Pineda de Mar (que inclou els centres de salut de Pineda Centre, Poblenou i Santa Susanna) aquest dilluns 30/3 hi ha confirmats 17 casos, amb una taxa d'incidència de 41,6 per cent mil habitants.

 

A Calella hi ha confirmades 16 persones amb COVID-19, amb una taxa del 60,9. Les dades de l'ABS de Malgrat de Mar sumen els casos d'aquest població i de l'ambulatori de Palafolls, amb 12 persones confirmades i una taxa del 41,6. A Tordera hi ha 4 casos confirmats i una taxa del 21,7.

 

En aquests moments Sant Pol i Canet de Mar (que depenen de la mateixa Àrea Bàsica) sumen 26 casos. A Blanes hi ha 25 persones confirmades i a Lloret de Mar n'hi ha 29.

 

Són les dades de persones que els han fet el test. Ara per ara, com arreu, encara no es fan proves en casos lleus i per tant, la incidència pot ser més alta del que recullen les xifres. També els col·lectius que estan en contacte amb pacients (personal sanitari, d'ambulàncies, geriatria...) reclamen poder fer- se les proves i disposar de test per a tots els possibles casos.

 

Les dades mitjançant la taxa permeten comparar la inicidència del virus tenint en compte el nombre d'habitants.

 

Font: 

http://aquas.gencat.cat/.content/IntegradorServeis/mapa_covid/atlas.html