Vés al contingut
1

Testimoni de Pineda: "És angoixant tenir tots els símptomes del COVID-19 sense cap test que t'ho confirmi"

Foto: Eduard Militaru on Unsplash

 

"És angoixant tenir tots els símptomes del COVID-19 sense cap test que t'ho confirmi". Així ho ha explicat a Ràdio Pineda una veïna pinedenca que vol preservar la seva identitat. Els símptomes li van començar de forma lleu, amb mal de coll, de cames i molt mal de cap, i passat pocs dies va arribar la febre alta, vòmits, diarrea i dolor a tot el cos. La seva filla està en la mateixa situació i totes dues estan confinades. "Pel que estic veient, està clar que aquest virus a cadascú li surt d'una manera diferent".

 

Va anar al CAP amb els primers símptomes i li van demanar que anés a casa i es confinés, sense poder aclarir si tenia el coronavirus. En la trucada a la mútua de la feina li van confirmar: "Era una doctora que treballa específicament amb el COVID" i sabia que no tothom comença amb els mateixos símptomes".

 

 

"Estic molt agraïda amb el seguiment del CAP de Pineda"

 

El seguiment li fan al CAP, trucant-la cada dia per veure com evoluciona. Aquest és el protocol, ja que de moment es fan proves només en casos greus. Ha explicat a Ràdio Pineda que està "molt agraïda del seguiment continuo que em fan al CAP", tant a ella com la pediatra de la seva filla: "ens sentim molt ben ateses".

 

Després de més d'una setmana dels símptomes més forts ha millorat i li ha baixat la febre, però explica a Ràdio Pineda que la situació és angoixant per ella, malgrat prenen totes les mesures que es recomanen: "El problema és el neguit de no tenir-ho confirmat, i patir pel meu marit i el meu fill, que també estan a casa". "Hauria d'haver test per a tothom, i sobretot per als sanitaris que estan a primera línia de batalla", ha conclós aquesta pinedenca en declaracions a Ràdio Pineda.