Vés al contingut
correus

Correus entrega a l'Hospital de Calella respiradors fabricats per SEAT autoritzats pel Ministeri de Sanitat

 

Correus va lliurar ahir a l'Hospital Comarcal Sant Jame de Calella respiradors d'emergència autoritzats pel Ministeri de Sanitat que fabrica SEAT. Correus repartirà sense cost més de 300 d'aquests aparells a el dia. Donen aquest servei de lliurament des del passat diumenge per entregar als hospitals els respiradors d'emergència que està fabricant SEAT a la seva factoria de Martorell (Barcelona) per ajudar a pal·liar els efectes de l'emergència sanitària provocada per la Covid-19.

 

Correus es converteix així en l'operador logístic de la companyia automobilística en aquesta iniciativa amb el vistiplau de l'Ministeri de Sanitat.

 

Diumenge passat es van lliurar els primers respiradors assistits a l'Hospital Germans Trias i Pujol. Des de dilluns creix la producció fins a superar els 300 respiradors diaris, que es repartiran en hospitals de tot el territori nacional gràcies a la capacitat logística de Correus. La companyia ofereix de forma gratuïta aquest servei fonamental per a la lluita contra la pandèmia. A Catalunya està previst que en els pròxims dies es lliurin respiradors en els Hospitals Universitari de Bellvitge, Comarcal Sant Jaume de Calella, Dexeus, Vall d'Hebron i Universitar de Vic, entre d'altres.

 

 

 

 

Aquesta iniciativa s'uneix a les que ja està desenvolupant Correus per posar a l'servei de la societat el seu capil·laritat i xarxa logística. Un exemple són els projectes "Food4Heroes" i "ChefsForSpain", mitjançant els quals Correus està portant dinars i sopars a el personal sanitari dels hospitals i hotels medicalitzats.

 

Correus vol agrair públicament la solidaritat dels seus voluntaris i se sent orgullosa d'ajudar en aquests projecte solidaris contribuint amb el millor que té: el compromís i vocació de servei públic que estan demostrant cada dia els seus empleats i empleades, just quan la societat més els necessita .