Vés al contingut
1

Les Regidories de Salut i Joventut engeguen la Setmana de la Salut a través de Xarxes Socials

L’Espai Jove proposa a tots els usuaris del servei una programació d’activitats per fer aquest confinament més suportable i aprofitar al màxim el temps de lleure: #espaijoveacasa

En el marc d’aquesta programació dissenyada pels Educadors de l’Espai Jove i en col·laboració amb la Regidoria de Salut, hem engegat des del dia 7 d’abril, Dia Mundial de la Salut, una sèrie d’activitats per fomentar els hàbits saludables entre els joves. L’alimentació variada, el consum d’aigua , fruita i verdures amb tutorials de menús fàcils que ells mateixos poden elaborar; vídeos amb pautes d’exercici físic; curtmetratges per generar alguna reflexió sobre el benestar emocional o la sexualitat, consells sobre l’abús de pantalles, són alguns exemples. Cada dia compartim un d’aquests hàbits de salut i els proposem les activitats a través d’Instagram.

Les activitats pròpies de Salut es concentraran cada dia durant tota la setmana però més enllà continuaran doncs la Salut és un dels eixos principals d’aquest programa.