Vés al contingut
1

Nou espai de Ràdio Pineda: "Pinedencs i pinedenques al món"

 

 

Ràdio Pineda ha estrenat aquest cap de setmana un nou espai: "Pinedencs i pinedenques al món". Estem recollint testimonis de pinedencs residents a d'altres països del món per saber com estan vivint la crisi del COVID-19 i el confinament lluny de casa. La primera en participar ha estat Anna Carré, resident a Londres, on està treballant i ha decidit quedar-se:

https://www.facebook.com/radiopineda/videos/220356859299298/

 

1

 

Molt més lluny, a Austràlia, estan vivint dos joves: el veí de Pineda, Edgar Fernández, i la calellenca Sara Llopis. Des d'allà ens han enviat el seu missatge. Expliquen que van anar per estudiar i treballar, però la situació del COVID-19 els ha deixat sense feina i sense possibilitat de tornar a casa per la manca de vols. Els pocs vols que hi ha cap a Europa són a preus desorbitats.

https://www.facebook.com/radiopineda/videos/540978239894716/

 

1

 

 

Els pròxims dies podreu veure d'altres pinedencs al món que ja han contactat amb nosaltres: d'Alemanya, Argentina i Itàlia, entre d'altres indrets. Podeu veure els testimonis en vídeo a les xarxes socials de Ràdio Pineda i de l'Ajuntament de Pineda. I escoltar-los als informatius de Ràdio Pineda.

 

Si teniu algun familiar o amic que viu fora, el podeu convidar a participar enviant-nos un missatge per privat a les xarxes socials de Ràdio Pineda: Facebook, Twitter i Instagram.

Instagram @radiopineda

Twitter @radiopinedaFM

Facebook https://www.facebook.com/radiopineda