Vés al contingut
1

S'intensifiquen els controls a les entrades i a les sortides de Pineda

L'Ajuntament de Pineda està intensificant els controls a les entrades i a les sortides de Pineda, així com també a l'interior del nucli urbà. Als controls que ja hi ha programats aquests dies cal afegir-ne un de més exhaustiu a l'estació de tren. A les persones que arribin es procedirà a identificar-les i preguntar el motiu de l'arribada. Si no són de Pineda i no poden justificar-ne la presència amb l'acreditació adequada se les farà tornar al lloc d'origen, i si s'escau, es procedirà a tramitar la corresponent sanció.

A les persones que surtin de Pineda per tren se les identificarà per saber si estaven al municipi de manera justificada. En el cas que no ho puguin justificar també es procedirà, si s'escau, a tramitar una denúncia. Fins a data d'avui la Policia Local ha imposat 313 sancions per saltar-se el confinament sense motiu justificable.

 

La Policia Local de Pineda ha multat a 46 persones de fora del municipi, de les 117 denúncies posades del 3 al 14 d’abril


 

  • S’intensifiquen els controls de mobilitat a Pineda.


Els dispositius de la policia local dels controls de mobilitat a les entrades i sortides de Pineda de Mar, i dins del nucli urbà, fets del 3 al 14 d’abril, han donat com a resultat 117 persones denunciades, de les quals 71 són veïns i veïnes de Pineda, i 46 són de fora del municipi. En total, des del passat 13 de març fins el 14 d’abril han estat 318 les denuncies practicades en els controls de mobilitat en el terme municipal de Pineda de Mar.

L’arribada de la Setmana Santa ha fet que moltes famílies que tenen segona residència hagin trencat el confinament per traslladar-s’hi aquests dies festius.

Amb la finalitat d’impedir, al màxim, la mobilitat injustificada d’aquestes famílies la policia local ha anat intensificant els controls, tant a les entrades i sortides de Pineda, com dins del nucli urbà, identificant nombroses famílies que finalment han estat multades en no poder justificar la seva presència al municipi, segons marquen les normes de confinament de l’estat d’alarma.

L’objectiu segueix sent el de frenar l’arribada de persones de fora de Pineda que, saltant-se les mesures de confinament, pretenen estar-hi d’una manera injustificada, trencant l’aïllament dels pinedencs i les pinedenques que, d’una manera general i solidària, estan complint al peu de la lletra.

La policia local segueix intensificant els controls als accessos i sortides de Pineda així com en tot el terme municipal, fins i tot amb el suport de Mossos d’Esquadra i Guàrdia Civil. També s’està controlant la mobilitat en les arribades i sortides en tren


1


 

La Policia Local també ha informat que des d'avui s'han tancat totes les fonts públiques i per tant, es demana no utilitzar-les. L'inspector en Cap de la Policia Local Carles Santacreu ha dit que «són espais considerats de possible contacte amb el Covid-19 i per tant es demana que es la mesura del possible no es facin servir».