Vés al contingut
1

Donatiu de 7000€ pel Rebost Solidari de les comunitats islàmiques del Carme i de Poblenou

Les comunitats islàmiques del barri del Carme i de Poblenou han fet entrega aquest matí a l'Ajuntament de Pineda de 7000 € pel Rebost Solidari. Totes dues comunitats han fet una col·lecta especial per poder contribuir a la compra d'aliments de primera necessitat per famílies de Pineda que són ateses pel Rebost. Es tracta d'un servei de Benestar Social de l'Ajuntament de Pineda que està gestionat per la Creu Roja de l'Alt Maresme.

 

Aquest matí s'ha fet entrega del taló de 7.000€ a l'Ajuntament i Creu Roja en una recepció a l'Ajuntament, que s'ha fet prenent les mesures necessàries per la situació pel Covid-19. Han assistit els representants de les dues comunitats islàmiques, la coordinadora de Creu Roja Alt Maresme Núria Llagostera, l'alcalde de Pineda Xavier Amor, el regidor de salut Santiago Macip i la regidora Drets Socials, Marta Martín, que ho ha explicat a Ràdio Pineda. 

 

La regidora de Drets Socials ha explicat també que s'han multiplicat per 10 la demanda de famílies i persones necessitades de Pineda al Rebost Solidari. Ha agraït també la tasca que està fent el voluntariat de la Creu Roja.: "Ho estan donant tot en aquesta crisi".

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha expressat el seu agraïment al gest de la comunitat islàmica de Poblenou i El Carme. També ha agraïts tots els gestos solidaris que s'estan donant aquests dies per les entitats socials i el paper del voluntariat en aquesta crisi sanitària que estem patint: "És molt emocionant veure la solidaritat que hi ha a Pineda", ha dit Xavier Amor.

 

1