Vés al contingut
6

Llibreries i floristeries de Pineda afronten un Sant Jordi marcat pel confinament

 

 

Aquest any no hi haurà parades de roses i llibres als carrers per Sant Jordi, però les llibreries i les floristeries han trobat la manera d'arribar als seus clients, a través de la venda online, a causa de les mesures de confinament i l'estat d'alarma.

Hem preguntat a tres llibreries de Pineda sobre quins serveis i promocions ofereixen aquest Sant Jordi al seu establiment. Hem parlat amb la llibreria L'Estel, la llibreria l'Arbre Verd i la llibreria Mont d'Art.

 

Pedro Nieto propietari de la llibreria l'Estel ha explicat que ofereixen servei a domicili i també han fet una promoció per apropar-se al client i facilitar que tothom es quedi a casa. La iniciativa, segons ha dit 'sembla que ha tingut èxit'

 

 

1

Pedro Nieto, propietari de la llibreria l'Estel.  Foto: llibreria Estel

 

 

De la seva banda, Nani Villén propietària de la llibreria Mont d'Art ha dit que és un Sant Jordi extrany a causa de l'estat d'alarma. Tot i així, ha explicat que aquest dijous tindran la botiga oberta i faran descomptes als clients.

 

2

Llibres que trobareu dins la botiga. Foto: llibreria Mon d'Art

 

I la llibreria l'Arbre Verd també ofereix venda directe de llibres aquest Sant Jordi. La llibretera Elisabet Contreras ha explicat que formen part de la iniciativa 'Llibreries Obertes' una plataforma web pensada per regalar llibres i que aplega gairabé 400 llibreries d'arreu de Catalunya. 

 

3

Elisabet Contreras a la llibreria. Foto: Llibreria Arbre Verd

 

 

 

 

Les floristeries de Pineda també viuran un Sant Jordi diferent a causa de l'estat d'alarma per la pandèmia.

 

Per motius de logística interna i d’estoc de productes, la floristeria Burjons ha fet comandes online fins aquest dimarts. El florista Jordi Burjons ha dit que aquest any han hagut d'improvisar per servir als clients oferint servei a domicili. 

 

4

El florista Jordi Burjons amb varietat de roses del Maresme. Foto: floristeria Burjons

 

 

I la Floristeria Botànica Grup Pineda de Poblenou ofereix servei a domicili. La florista Pilar Gallardo ha explicat que han fet força comandes online i ha dit que és un Sant Jordi atípic.

 

5

Un dels dissenys de rosa natural per Sant Jordi que han exhaurit amb servei online

 

 

Tot i les dificultats del moment, les llibreries i les floristeries volen garantir un bon servei.