Vés al contingut
2

El Casal d'Estiu Tespis de Pineda és l'única activitat que es mantè, pel moment, del CCR

El Centre Cultural i Recreatiu ha emès un comunicat en que dóna per acabada l’activitat teatral d’aquesta temporada. Només s'està preparant la 20a edició del Casal d’Estiu Tespis, que havia d’obrir les portes el proper dilluns 22 de juny. Tot i així, estan pendents del que notifiquin les autoritats en referència als casals i activitats de lleure. De moment s’està preparant per poder fer les inscripcions durant els mesos de maig i juny.

 

Pel que fa a la resta d'activitats teatrals, ja van ajornar l’obra “7 anys” i “La Gran Nit del Teatre”, l’acte de cloenda i lliurament de premis del 40è Concurs de Teatre. També s’ha ajornat, el musical “Matilda” que la Companyia del Centre havia d’estrenar aquest estiu. “7 anys” s’estrenarà l’abril del 2021, i si les autoritats donen permís, la idea seria fer per la tardor “La Gran Nit del Teatre” i “Matilda”. De totes maneres, això estarà supeditat a com vagi el procés del Covid 19, i sabent que els teatres, seran els darrers espais en tornar a la “normalitat”.

 

Pel que fa a “La Gran Nit del Teatre”, ja s’ha parlat amb les cinc companyies que hi van participar. El Centre Cultural ha pagat la subvenció dels 600€ pel fet de participar en el Concurs de Teatre. La resta de premis, i per saber el grup guanyador, haurem d’esperar.

 

L’Escola de Teatre Artur Iscla, també ha suspès totes les cloendes programades per l’abril, maig i juny. També ha quedat pendent de nova data el concert d’Agustí Salvador a benefici del viatge a Madrid del grup dels coreògrafs, viatge que també es va anul·lar. El Centre Cultural, durant aquest temps, seguirà informant de les notícies que generi l’entitat, i també farà propostes culturals a través de les xarxes socials i web del Centre.

 

Pendents d'Arts d'Estiu

A banda del teatre, i en relació amb el Centre Cultural el gran interrogant que hi ha damunt la taula és el que fa referència al Festival Arts d'Estiu, del qual són organitzadors. Encara no hi ha notificació oficial de la decisió que puguin prendre, tenint en compte la situació actual pel COVID 19. S'espera que es conegui oficialment el rumb que pren Arts d'estiu les porperes setmanes