Vés al contingut
1

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que "en la desescalada dels propers dies els ajuntaments seran molt importants"

Recordem que la desescalada futura es pot fer fins i tot per municipis, comarques o províncies. Xavier Amor ha dit que "els ajuntaments són estructura d'Estat i els que estan més a prop de la gent" i per tant se'ls ha de tenir en compte. El govern central ha anuncat que a partir del proper cap de setmana, si les dades són positives, es podria permetre fer esport i passejades de la població, també la gent gran, prenent les mesures que correspongui a cada cas.

 

L'alcalde de Pineda també ha dit que "en general les dades pel que fa a la incidència del Covid-19 a Pineda no són tant dolentes com en altres municipis, i això és bo". També ha dit que "pensa que s'han bé les coses, també a les residències de gent gran".

També ha dit que "a Pineda s'han pres mesures per iniciativa pròpia com ara la desinfecció diària de carrers, especialment les zones més concorregudes".

 

L'alcalde ha dit que "els municipis han demanat al president Sánchez poder gestionar els propis recursos econòmics de l'Ajuntament com ara el romanent de tresoreria". Per tant, destinar part dels dines a ajuts contra el Covid-19 mentre que ara per ara només es poden destinar a amortitzar el deute públic dels ajuntaments. Xavier Amor ha dit que "veurem famílies que ho passaran malament i caldràn recursos per ajudar".