Vés al contingut
1

Els hospitals de la Corporació comencen a recuperar progressivament l’activitat quirúrgica

A causa del descens de casos més greus de Covid-19, s’han començat a habilitar alguns quiròfans per aquelles intervencions no ajornables, principalment de pacients oncològics

A causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19 es va sectoritzar l’àrea quirúrgica i es va preparar de forma provisional l’àrea de reanimació postquirúrgica tant de l’Hospital de Calella com del de Blanes per poder donar l’atenció necessària als pacients en estat més crític que requerien ventilació mecànica, ja que tots dos hospitals comarcals no disposen d’Unitats de Cures Intensives (UCI).

Es podran començar a fer més intervencions quirúrgiques no ajornables, i continuar, com fins ara, donant resposta a les urgències. Tant a Calella com a Blanes es mantindrà una part de l’àrea quirúrgica per a pacients Covid-19, i segons com evolucioni la pandèmia, els espais que han acollit fins ara els pacients més greus es tornarien a adaptar totalment si fos necessari.

 

Foto: CSMS, Quiròfan de Calella

 

El nombre total de pacients ingressats als hospitals de la Corporació per Covid-19 aquest diumenge és de 42 persones.

A l’Hospital de Calella hi ha un total de 24 pacients ingressats per la Covid-19. Avui no s’ha registrat cap alta, cap ingrés i cap defunció per aquesta malaltia.

A l’Hospital de Blanes aquest diumenge hi ha un total de 18 pacients ingressats per coronavirus. Avui s’ha produït 1 nova alta, 1 nova defunció i s’han registrat 5 nous ingressos.