Vés al contingut
1

Primer cap de setmana de passeig, esport i gent gran, amb repartiment de franges horàries

El passeig Marítim va ser el punt més concorregut dissabte, primer dia que es podia passejar i fer esport. Fotos: Ràdio Pineda

 

Des d'aquest dissabte ja es pot sortir a passejar o a fer esport respectant les franges horàries de 6 a 10 del matí i de 8 del vespre a 11 de la nit. Recordem que es pot passejar, i sortir a fer activitats esportives com córrer o anar en bicicleta.

 

L'inspector en cap de la Policia Local, Carles Santacreu, ha dit que s'han respectat les franges horàries, i en general ha funcionat bé. L'únic problema és que molta gent tendeix només a a anar al passeig. D'altra banda ha recordat que es demana no sortir del terme municipal i respectar el tram tallat de passeig marítim, entre l'estació i el pont de la Riera, afectat pel darrer temporal.

 

Ràdio Pineda ha recollit diferents testimonis que van sortir a passejar o fer esport aquest dissabte. Tenien moltes ganes de moure's i també de veure el mar després de 50 dies de confinament.

 

1

 

Aquestes primeres sortides s'han pogut fer acompanyats de bon temps i bones temperatures. Des d'aquest cap de setmana les persones de més de 70 anys i depenents també han pogut sortir, en aquest cas de 10 a 12 del matí i de 7 a 8 del vespre. i les passejades amb nens i nenes han quedat delimitades per un horari de 12 del migdia a 7 de la tarda.

 

2