Vés al contingut
1

Pineda té a data d'avui 64 casos positius de Covid-19 i l'hospital de Calella té 14 casos ingressats

Pineda té a data d'avui 64 casos positius de Covid-19. La taxa d'incidència de la malaltia és de 23,4% per cada 10.000 habitants, i per tant, continua a la franja baixa de Catalunya pel que fa a incidència del virus.

També es considera que hi ha fins a 702 casos sospitosos de persones amb símptomes compatibles amb el virus, però a qui no s'ha fet la prova diagnòstica. Un professional facultatiu classifica com a possible cas aquests casos.


A Santa Susanna hi ha 12 casos positius, a Calella 102 casos positius, a Sant Pol 20 casos positius i a Malgrat de Mar, 89 casos positius.


El Departament de Salut informa que a Catalunya fins ara hi ha hagut un total de 61.029 casos positius de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya. Es tracta de casos positius confirmats per una prova diagnòstica (test ràpid o PCR).


 

A l’Hospital de Calella hi ha un total de 14 pacients ingressats per la Covid-19. Aquest nombre ha anat baixant progressivament i no hi ha hagut nous ingressos les darreres 24 hores. Ahir però es va produir una nova defunció. A l'Hospital de Blanes hi ha quatre persones ingressades amb un nou ingrés les darrers 24 hores. Ara hi ha tres professionals aïllats per Covid-19.