Vés al contingut
1

Suspès el Festival Arts d'Estiu 2020

Suspès el Festival ARTS d'Estiu a Pineda. Segons un comunicat fet públic aquest migdia, l'organització d'Arts d'Estiu ha anunciat que «a causa de la crisi sanitària provocada per la COVID-19 la desena edició del festival queda ajornada fins el 2021».


Segons han informat, «les darreres setmanes han estat treballant i valorant totes les opcions i alternatives per poder celebrar la desena edició d'ARTS d'Estiu». Però els organitzadors del festival diuen que «la salut i el benestar del públic, dels artistes i del mateix equip del festival són la prioritat». Arran dels protocols de treball, distanciament social o els aforaments restringits, i sense una definició de mesures específiques per a festivals i grans esdeveniments «fa que sigui impossible preparar i celebrar l'ARTS d'Estiu que tots voldríem i del que tots tenim moltes ganes» segons ha dit l'organització.

També diuen que «tenien més ganes que mai amb la desena edició del festival». Asseguren que volen tornar l'any que ve «amb més força i més novetats».


 

Les entrades, pel 2021. Però també retornaran imports a qui ho demani

Pel que fa a les entrades venudes, l'organització informa que seran vàlides per la pròxima edició. Per tant, demanen que tothom que ja hagi comprat una entrada la conservi pel concert de l'any vinent. Aquest gest, seria un gran suport pel festival. En cas contrari, podreu recuperar-ne l'import sense problemes segons els seus organitzadors:

a la web del festival www.artsdestiu.com o podeu dirigir-vos a la següent direcció: atencionalcliente@theproject.es


 

En el comunicat aexpliquen que estan treballant per reprogramar els concerts que ja havíem anunciat pel 2021 i us ja poden confirmar que tenim reservades les següents dates:


 

Ara Malikian (4 agost 2021)

Sergio Dalma (5 agost 2021),

Beret (7 agost 2021)

Manel (21 agost 2021).


 

En els pròxims dies us donarem més informació de la resta.

 

1