Vés al contingut
1

Es compleix un any de la constitució del nou Consistori de l'Ajuntament de Pineda

Regidors i regidores electes pel mandat 2019-2023 a l'Ajuntament de Pineda. Foto: Ràdio Pineda

 

ÀUDIO: AQUÍ pots recuperar l'àudio del Ple de Constitució de l'Ajuntament 2019-2023, amb els discursos de Xavier Amor,Mònica Palacín, Marcos Ortega i Noemí Llorens

 

La sessió d'investidura es fa celebrar el dissabte 15 de juny al migdia i Xavier Amor del PSC va rebre els 12 vots del seu partit, mentre que ERC-JxP va rebre els 7 vots dels seus regidors/es mentre Marcos Ortega de Pineda en Comú va rebre un vot i Noemí Llorens d'En Marxa-JxCat va obtenir també un vot.

Com sempre, és un acte solemne presidit pel regidor de més edat, en aquest cas, per Jaume Valls.

 

 

En el discurs del nou alcalde Xavier Amor, que va escollit per quarta vegada consecutiva va dir que «no importava tant la majoria absoluta» i va fer incidència en «treballar amb la resta de forces polítiques a l'Ajuntament». Va posar èmfasi en afrontar aspectes com l'habitatge, l'ocupació, educació o desenvolupament urbanístic.

 

1

 

Un cop Xavier Amor va ser escollit alcalde de Pineda, va confeccionar el seu govern i pocs dies després va fer públic el cartipàs municipal, i per tant, va delegar les regidores a la resta de regidors/es del seu govern, format pel PSC.

 

1
Equip de govern del PSC 2019-2023