Vés al contingut
1

Santa Susanna farà un gran festival a la platja amb 23 nits de concert

 

El festival a peu de platja de les Dunes de Santa Susanna i segons els seus organitzadors, «vol fer un tribut a la gent després d’aquests mesos de sacrificis i aïllament social arran de la pandèmia de la Covid-19».  Es tracta d'un festival amb capital privat que preveu concerts entre el 24 de juliol fins al 30 d’agost.

Segons els seus organitzadors, «es respectaran les mesures decretades per les autoritats sanitàries». Segons diuen també, «el festival inicialment estava pensat amb un format més gran, però, ateses les actuals circumstàncies, s’ha donat pas a una programació diferent, i que serà la llavor per a l’edició de 2021».

 

Actuacions, zona village i mercat

D'entre les actuacions més destacades hi ha bandes que faran tributs a Alejandro Sanz, Joaquin Sabina, Supertramp, Rolling Stones, The Beatles, Mecano, el grup Abba, tribut a Júlio Iglésias o als mateixos Gipsy King o Nirvana, AC/DC, Bon Jovi i Led Zeppelin, entre altres actuacions i Dj's amb èxits de la música de ball. També s'està a l'espera de la confirmació d'un concert de tribut a Madonna i a Cold Play.

Tindrà una zona de 'Village' amb food trucks, mercat i una àrea lúdica per a la família amb una gran nòria com atracció estrella. El Village estarà obert tots el dies encara que no hi hagi actuació a l’escenari. També es vol donar veu als nous talents de la comarca.


S'ha anunciat que l'entrada serà lliure però amb aforament limitat segons les normes i mesures actuals per garantir la seguretat dels participants i assistents.

El Festival està organitzat per PME Promo Musci Events i té la col.laboració de l'Ajuntament de Santa Susanna i 90 empreses de capital privat.