Vés al contingut
1

Maria Muñoz actua al Festival NEC del Far de Calella aquest divendres

 

La cantant pinedenca farà la presentació oficial del seu darrer treball Lo Intimo al NEC. Cantant i compositora de boleros i balada mediterrània, porta tota una vida dedicada a la música. Farà un recorregut per les cançons romàntiques de la seva vida, cançons que ens parlen de l’amor i de totes les seves facetes, i sobretot, dedicades al desig, al desamor, a la gelosia.

L’acompanyen els músics Ángel Poncela als teclats i membre de Fórmula V, Jordi Galán a la guitarra i al baix i Emilio Sancho a la bateria, que compta en el seu currículum fins a 5 discos d'or.

Farà dues actuacions mantenint les distàncies de seguretat i la mateixa Maria Muñoz ha explicat que cantarà boleros i de música mariachi mexicà amb temes de Roberto Livi i Rocío Dúrcal entre altres. Ha convidat a tothom a gaudir del concert en un entorn tant agradable com el Far de Calella i farà dos passis del concert.

 

Es poden comprar entrades a www.promocioartistesmusics.com i també dues hores abans de l’espectacle, sempre que no s’hagin exhaurit. El concert és aquest divendres a les 6 de la tarda i també a les 9 del vespre. El preu de l'entrada és de 8€ i es farà al Far de Calella. Hi ha servei de carrilet gratuït entre l'Oficina de Turisme i el Far. És obligatori l'ús de la mascareta.