Vés al contingut
1

"Es nota el cansament emocional de l'alumnat per la situació de pandèmia que ha fet endarrerir la Selectivitat"

Alumnes de selectivitat. Foto: ANC

 

Escolta AQUÍ les declaracions (Informatiu 13h.)

 

Segona jornada de Selectivitat avui dimarts, amb un total de 71 alumnes de l'Institut Euclides i del Coromines. L'alumnat dels instituts de Pineda està fent les proves a Canet de Mar. El director de l'Institut Euclides, Manu Noguerol, ha dit que noten el cansament dels nois i noies, sobretot a nivell emocional, tenint en compte que la Selectivitat s'ha endarrerit un mes i arran de tota la situació de pandèmia des del moment que les classes es van aturar. Ara, en la selectivitat, també els afecta el fet que hi hagi un nou sistema d'exàmens, així com els desplaçaments i tota la normativa pel COVID, que endarrereix l'accés a les aules.

 

Manu Noguerol també ha explicat que ha suposat canvis i novetats per al professorat, però, en tot cas, ha ditt que ho estan gestionat bé, «millor que els alumnes, que estan patint força amb la Selectivitat». El director de l'Euclides ha explicat que a alguns alumnes estan passant molts nervis, però també «amb ganes que s'acabi ja». Per això, des del professorat els estan donant suport, fins i tot per whatsapp.

 

Ara els resta superar aquests quatre dies de proves i quedaran a l'espera de les notes, que arribaran el 27 de juliol. I la prova d’accés a la Universitat per a més grans de 25 i 45 anys es farà el 18 de juliol. En aquest cas, a Pineda han preparat alumnes per aquestes proves des de l'Escola d'Adults.